Tips til at få salg!

Kære ambassadør. 
Vi er super glade for du vil være en del af vores brand og være med til at repræsentere det. Her er nogle hurtige tips til at forbedre dine salg.

1. Hvad skal jeg skrive?

For at skabe salg er et godt tip at have gode billeder og en god tekst. Du kan ligge vægt i at dine følgere kan få 10% rabat ved brug af din kode, hvilket produkt der er dit yndlings, fortælle om produkterne eller vores virksomhed og hvad du ellers mener der kan få dine følgere videre til vores hjemmeside. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at få lidt inspiration fra vores hjemmeside under "Om os" som fortæller lidt om vores brand og hvad vi går op i.

2. Hvilke billeder skal jeg ligge op?

Hvis du ikke har nogle billeder kan du altid skrive til os for eksklusive billeder der ikke er blevet delt offentligt endnu som du kan bruge. Du kan også bruge i forvejen delte billeder, fra vores hjemmeside og sociale medier. 
Du kan enten vælge at ligge vægt i hele hjemmesiden, eller på enkelte produkter på dine billeder. Husk blot at det er oftere tilstrækkeligt at dine følgere tager dine opslag mere seriøst og kigger mere på dem når billederne er af god kvalitet og det ikke er for rodet at kigge på.

3. Hvad nu hvis jeg intet ved om jeres brand?

Så skriver du bare til os. :)
Vi svarer selvfølgelig på alle spørgsmål du eller dine følgere har. Ellers kan du som sagt, gå ind på vores hjemmeside under "Om os" der fortæller lidt om vores virksomhed. Det vigtigste er blot du ikke fortæller noget til dine følgere som du er i tvivl om er sandt.

Vi håber dette kunne hjælpe. Hvis du stadig føler dig fortabt i hvordan du skal kaste dig ud i dette, så ikke være bange for at kontakte os!
Held og lykke!

Mvh. Impuerto