Returnering og kontakt os

Kontakt os hvis du ønsker at returnere varer.

Dette kan gøres over mail (info@impuerto.com), instagram (@impuertocom) eller skriv en besked til +45 60 13 79 77

Det er gratis at returnere til Impuerto, og du har 14 dages fuld returret efter modtagelse af din ordre.

Du modtager herefter et nummer der skal skrives på pakken som du vil returnere.  Derefter pakker du varen forsvarligt ind, så den ikke kan komme til skade under transporten. Dette kan gøres med den samme emballage du modtog varen i, dog skal pakken være lukket ordentligt. Hvis det f.eks. er sko i en skoæske, så skal skoæsken også pakkes ind. Dette vil sige at alt emballage osv. der tilhørte varen, skal med i returneringspakken. 

Indlever venligst din returneringspakke i en DAO-pakkeshop.

Alle produkter skal returneres:
- Ubrugt og uvasket
- Etiketter vedhæftet
- Fri for make-up og falsk tan
- Fri for enhver duft af deodorant, parfume eller vaskepulver

Vær forsigtig, når du prøver tøjet, og beskadig eller plet det ikke. Hvis din retur ikke opfylder ovenstående kriterier, kan vi ikke acceptere returneringen.

Aflysninger

Vi kan kun behandle aflysninger inden for de første 24 timer efter, at du har afgivet din ordre, da ordren allerede er blevet sendt til vores leverandører efter denne periode, og det er umuligt for os at undgå, at ordren er afsendt eller annullere en pakke under forsendelse .

Skader og problemer

Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og gøre det rigtigt.

Udvekslinger

Vi udskifter kun varer, hvis du modtog dem defekte eller beskadigede. Vi kan bede dig om at give et billede af varen, så vi kan give feedback til vores leverandører.

Mvh. Impuerto